Unbound logga

Kampsport och boxning
Kampsport ger utlopp för många olika känslor samtidigt som den främjar hälsa och välbefinnande. Kampsporten ger t.ex. utomordentlig kroppskontroll, mental träning samt ett disciplinerat tänkande grundat på respekt och ödmjukhet inför andra människor.
 

Kulturella uttryck
I varje människa finns en kreativ kraft som kan användas för att påverka ens utveckling. Genom kulturella uttryck kan människor få kunskap om de lika och olika sätten att uppleva världen. Vårt mål är att med dans och skrivande ge människor en mer stabil grund att stå på.   
 

Dans och rörelse
Dans- och rörelsearbetet handlar om att få tankar och känslor i balans genom rörelsens integrerande förmåga. Detta bidrar till en ökad kroppsmedvetenhet. Genom att stärka och utveckla kroppsuppfattningen blir man medveten om vem man är, vad man gör och får möjlighet till tydlighet gentemot omvärlden.
 

Fredagshäng och helgchill
Att vara en del av en gemenskap är ett grundläggande behov för alla, därför ser vi till att skapa möjlighet till möten. Här övar vi socialt samspel samtidigt som vi gör roliga saker. Hos oss finns alltid utbildade vuxna och aktiviteterna är anpassade för att passa alla åldrar. Planering till dessa kvällar gör vi tillsammans så kom med dina förslag :)

Sommarläger på KFUM Norrbyskär
Träning med nybörjare/motions-gruppen
Ett fredagshäng under hösten 2014

NorrlandsOperan bjuder in Unbound!

När: Fredag 16/9 2016 kl. 18.00-21.00 
Plats: NorrlandsOperan "Black Box"


Är du medlem i Unbound och vill göra något utöver det vanliga?

NorrlandsOperan bjuder på en helkväll med dans och konsert.
De kommer visa "For lovers and fighters" som består av två föreställningar. 
"One step before the fall" är den första och handlar om Muhammed Alis kamp mot sin Parkinsons sjukdom.